DIENSTEN
Systeembeheer

Automatiseringsadvies

De IT Coach bestaat uit enkele experts op het gebied van automatisering. Wanneer u  geïnteresseerd bent in een automatiseringsadvies van ons, volgt allereerst een persoonlijk gesprek. Naast de belangrijke kennismaking, zullen tijdens dit gesprek de huidige situatie en de wensen van uw bedrijf worden besproken. Op basis van deze informatie zal er een advies worden samengesteld.

Systeembeheer

Bij ons kunt u terecht voor professioneel systeembeheer. Door middel van preventief onderhoud verhelpen wij storingen voordat ze ontstaan en problemen opleveren. Onze expertise ligt op het gebied van netwerk en beheer van zowel kleine als middelgrote bedrijven. De kern van ons werk is de installatie, beheer en het onderhoud van netwerk, servers, pc's en randapparatuur. Wij bieden systeembeheer op maat

Reparatie

De IT Coach verzorgt de reparatie van uw computers en randapparatuur. Indien nodig kunnen wij vervangende computer apparatuur verzorgen. Defecte apparatuur kan thuis of op kantoor worden opgehaald en na reparatie weer worden afgeleverd.
Zakelijk of particulier? Wij zien u graag als klant!

Remote verbinding

Uiteraard hebben wij met al onze klanten een remote verbinding zodat kleine storingen direct verholpen kunnen worden.

Cloud computing

Omdat de mogelijkheden binnen Cloud computing zeer uitgebreid zijn, bieden wij deskundig advies en begeleiding bij de keuze ervan. Wij leggen u graag in duidelijke taal uit welke Cloud oplossingen voor uw situatie interessant zijn. Cloud computing kan namelijk ook prima gecombineerd worden met uw huidige automatisering.
Hierdoor kunt u eventueel ook gefaseerd overstappen naar de Cloud.
Kortom, voor een heldere kijk op Cloud computing zijn wij uw partner.

Detachering

Heeft u tijdelijk extra mankracht nodig voor de uitvoer van beheer of voor de realisatie van een project? Dan heeft de IT Coach voor u dé oplossing.
Interesse in detachering of wenst u meer informatie over deze vorm van dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Online Backup

Veel bedrijven en particulieren maken hun backup op USB-sticks, externe harddisk, CD-Roms of tapes. Tegenwoordig kan dat ook online, zodat u er geen omkijken meer naar heb. De werking is zeer eenvoudig. Wij installeren de software op de computer waarvan u een backup wilt maken u kiest welke mappen en documenten u wilt veiligstellen. Vervolgens doet de software de rest. In geval van dataverlies kunt u met dezelfde software heel eenvoudig weer documenten, foto's en e-mail herstellen. Vanuit onze helpdesk wordt continue de status van de backups gecontroleerd. Zo zien wij het direct als een backup taak niet goed is uitgevoerd.

VPN verbinding

Als u de communicatie en informatie tussen uw verschillende filialen sneller en makkelijker wil delen kunt u uw filialen in een WAN (Wide Area Network) onder brengen. De techniek die hiervoor gebruikt word heet VPN (Virtual Private Network). Hierdoor is het mogelijk om veel sneller informatie uit te wisselen of om gegevens uit een database real time op te vragen bij een ander filiaal. Documenten die in het andere filiaal zijn gemaakt zijn direct opvraagbaar en het is ook mogelijk om printers in het andere filiaal te gebruiken. Het is zelfs mogelijk om de telefoongesprekken over deze VPN verbinding te laten lopen.
De mogelijkheden hierboven beschreven zijn ook mogelijk met thuiswerkplekken. Men kan dan zeer gemakkelijk bij de e-mail van kantoor komen of bij de documenten op de file server.
  Heteren | Culemborg | Tel. 026 4721172 | Mobiel 06 54222039